artikel

Michelin/Bib Gourmand

Horeca

Meer Michelinsterren
‘Geen publiciteitsbombardement, geen tv-camera’s, geen voorbeschouwingen: na de hausse aan publiciteit vorig jaar rond Cees Helder met Parkheuvel moest Michelin dit jaar wel een pas op een plaats maken. de gastronomen uit Brussel hebben in de nieuwste editie van 2003 kleine wijzigingen aangebracht. Een sterretje erbij, een sterretje eraf. Een tweede restaurant met drie sterren zat er niet in, maar dat had Michelin vorig jaar al laten doorschermeren’

Hans Steenbergen, hoofdredacteur Misset Horeca

Concurrerende bedrijven in de buurt
Bent u ieder jaar weer teleurgesteld wanneer de heren van Michelin aan uw deur voorbij gaan? Goed om te weten welke bedrijven bij u in de buurt al wel een ster rijk zijn dan weet u met wie u moet concurreren. Kijk de kunst van uw collega’s af.

Bib Gourmand waarborg voor uw gasten
Behalve de Michelinsterren heeft de bandenfabrikant nog een eervolle vermelding voor restaurateurs: de Bib Gourmand. De prijs voor een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Menig Nederlander en nog veel meer buitenlanders crossen de Lage Landen door op zoek naar restaurants met een Bib Gourmand op de deur. De Bib is een garantie voor een sterke omzetstijging.

Reageer op dit artikel