artikel

Engeland zonder jonge koks?

Horeca

Ook in Engeland worstelt de branche met het donkere imago van het koksvak. Hard werken, relatief matige betaling, want lange werkdagen. Vijf jaar geleden nog, meldden zich vijftig studenten voor de koksschool van Surrey. Voor komend jaar maar achttien. Media en toerisme zijn veel meer in trek. Een tweejarige postgraduate koken en gastheerschap aan de […]

Ook in Engeland worstelt de branche met het donkere imago van het koksvak. Hard werken, relatief matige betaling, want lange werkdagen. Vijf jaar geleden nog, meldden zich vijftig studenten voor de koksschool van Surrey. Voor komend jaar maar achttien. Media en toerisme zijn veel meer in trek. Een tweejarige postgraduate koken en gastheerschap aan de East Surrey College in Redhill is opgeheven bij gebrek aan belangstelling.

Reageer op dit artikel