artikel

KHN-Award voor student met ambitie

Horeca

De KHN stelt dit najaar voor het eerst een prijs in voor recent afgestudeerden aan een van de Hoge Hotelscholen, om veelbelovende en ambitieuze studenten te stimuleren zich verder te bekwamen. Voor dit jaar is de prijs het gezamenlijke Masterprogramma van de Hotelschool Den Haag en de Erasmus Universiteit Rotterdam. Kandidaten moeten nadrukkelijk plannen hebben […]

De KHN stelt dit najaar voor het eerst een prijs in voor recent afgestudeerden aan een van de Hoge Hotelscholen, om veelbelovende en ambitieuze studenten te stimuleren zich verder te bekwamen. Voor dit jaar is de prijs het gezamenlijke Masterprogramma van de Hotelschool Den Haag en de Erasmus Universiteit Rotterdam. Kandidaten moeten nadrukkelijk plannen hebben om in de gastvrijheidsector een carrière op te bouwen. Elke Hoge Hotelschool kan één kandidaat voordragen.

Reageer op dit artikel