artikel

Amerikanen gokken meer tijdens donkere tijden

Horeca

De bezettingsgraad van de Las Vegas hotels en motels is afgelopen weekeinde acht procent hoger dan gewoonlijk geweest. Ruim 75 procent van de 125000 beschikbare kamers was gevuld. Hiermee had de gokstad een hogere bezettingsgraad dan de meeste steden tijdens topdrukte.

Rossi Ralenkotter, vice president van de Las Vegas Convention and Visitors Authority (LVCVA), verwacht dat de drukte zal aanhouden. ‘Mensen hebben vermaak nodig. Vooral nu het dagelijks leven zeer stressvol is vanwege de spanningen in het Midden Oosten.’
McCarran International Airport, het vliegveld van Las Vegas, was het zesde vliegveld dat weer opende na de aanslagen en is nu in staat meer dan 90 procent van de vluchten volgens normaal schema uit te voeren.
Ook de toekomst ziet er zonnig uit voor Las Vegas. De organisatoren van vier grote beurzen hebben inmiddels aangegeven dat ze doorgaan met de shows in begin oktober en half november. De beurzen zijn goed voor 300.000 bezoekers en dragen $405 miljoen bij.

Reageer op dit artikel