artikel

Ruim 300 exposanten op BBB

Horeca

De 47e editie van de BBB is vanochtend goed van start gegaan. Ongeveer 325 exposanten laten op 30.000 vierkante meter beursoppervlakte, verdeeld over drie hallen en de Expo Foyer van MECC Maastricht, hun nieuwste producten en diensten zien.

Dit jaar bieden wederom leveranciers uit de horeca-, grootverbruik-, instellings- en voedingssector hun goederen en diensten aan. Belangrijk is bovendien de aanwezigheid van de bierbrouwers. Op de beursvloer zijn tal van activiteiten zoals workshops, seminars en diverse wedstrijden. Zo vindt de strijd om ‘Het Lekkerste Snackmenu’ plaats en worden er kookwedstrijden voor jonge koks gehouden. Op woensdag is bovendien de finale van de Nationale Biertapwedstrijden. Tijdens de hele beurs doet www.zibb.nl/horeca verslag van de wedstrijden en evenementen.
De BBB is van maandag 29 januari tot en met donderdag 1 februari 2001 in het Maastrichts Expositie & Congres Centrum (MECC). De beurs is van maandag tot en met woensdag geopend van 11.00 tot 18.00 uur; op donderdag van 11.00 tot 17.00 uur. Ze is uitsluitend bedoeld voor vakbezoekers. Deze worden toegelaten op vertoon van een ingevulde relatiekaart of op vertoon van een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. In het laatste geval bedraagt de entreeprijs ƒ50.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels