artikel

Stichting Noordhollandse Alternatieve Bierbrouwers

Horeca

Een kort overzicht van deze brouwerij

Adresgegevens secretariaat
Monteverdistraat 177
1447 NG Purmerend
Tel.: (0299) 64 45 22
internet: www.snab.nl

Assortiment
Ezelenbok (uitgeroepen tot lekkerste bokbier van Nederland 2001 en 2002)
Koning Honing
IJsbok
S.P.A. (Snab Pale Ale)
Maelstrom
Speculator
X-Porter
Czaar Peter

Bijzonderheden
De Stichting Noord-Hollandse Alternatieve Bierbrouwers houdt zich bezig met de promotie van ‘alternatieve bieren’. Onder alternatieve bieren wordt verstaan: bieren die op ambachtelijke wijze, of volgens een traditionele brouwprocedure, worden vervaardigd. Het is niet de bedoeling van de stichting om de bieren in eigen beheer te gaan brouwen, doch de recepten te ontwikkelen, waarna de bieren op basis van deze recepten door professionele bierbrouwerijen worden gebrouwen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels