artikel

‘We maken internet persoonlijker

Horeca

Jean-Michel Butter, internetplatform www.zibb.nl/horeca van het bedrijf Elsevier Bedrijfsinformatie uit Doetinchem.

‘We maken internet persoonlijker

Waarom sta je op deze beurs?
‘Wij presenteren hier het internetplatform zibb.nl/horeca van Elsevier. Bij ons vindt de horecaondernemer nieuws, informatie, kennis en diensten over en voor de horeca- en cateringmarkt. Deze informatie is onafhankelijk en compleet. Wij werken hiervoor nauw samen met de redacties van Misset Horeca, Snackkoerier, Catering Magazine en Horeca Journal.’

Wat is jouw indruk van deze beurs?
We vertellen op deze dagen: wie wij zijn, wat we doen en wat internet, in het bijzonder zibb.nl/horeca, voor de horeca-ondernemer kan betekenen. Doordat we hier staan maken we internet persoonlijker en geven we het een gezicht. Ik merk dat mensen dit waarderen.’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels