artikel

De Biester

Horeca

De Biester is een nieuw in boerderijstijl gebouwd hotel aan de rand van toeristenplaats Gieten, gelegen vlak bij uitgestrekte natuurgebieden. Simon en Annet Coerts zeggen een sfeervolle en intieme accommodatie te bieden met de traditie van persoonlijke aandacht en zorg.

De Biester

De doelgroep zijn ouderen, fietsers, en wandelaars die vooral voor de rust naar Drenthe komen. Met name in de winter hoopt het stel het bedrijfsleven binnen te halen. Alle faciliteiten voor vergaderingen zijn immers aanwezig. Simon en Annet Coerts werken nog parttime in het onderwijs. Als ze er beiden niet zijn, is Gerda Schrik hun plaatsvervangster.

Asserstraat 85. Tel. (0592) 26 41 80. Capaciteit: 9 kamers; vergaderzaal 55 personen. Prijsindicatie: ƒ175,- voor tweepersoonskamer. Hele jaar geopend

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels