artikel

Genomineerden 2001

Horeca

Categorie: BEDRIJFSCATERING John van de Bunt Account Manager bij ECS in Eindhoven Frits Nulle Cateringmanager namens Van Hecke bij de Robeco Groep in Rotterdam Hans Stoffels Namens Eurest werkzaam als Cateringmanager bij Nike Europe in Hilversum Categorie: INSTELLINGSCATERING Rob Doesborg Hoofd voedingsdienst bij de Stichting Pepeyn in Pey-Echt (L) Peter van Gils Food en Beverage […]

Categorie: BEDRIJFSCATERING
John van de Bunt
Account Manager bij ECS in Eindhoven
Frits Nulle
Cateringmanager namens Van Hecke bij de Robeco Groep in Rotterdam
Hans Stoffels
Namens Eurest werkzaam als Cateringmanager bij Nike Europe in Hilversum
Categorie: INSTELLINGSCATERING
Rob Doesborg
Hoofd voedingsdienst bij de Stichting Pepeyn in Pey-Echt (L)
Peter van Gils
Food en Beverage Manager bij verpleeghuis Hogwey in Weesp
Ben Ellenbroek
Teamleider productiekeuken en restaurants bij Zorgspectrum Het Zand in Heeten
Categorie: PARTYCATERING
Christiaan Kuzatko
Directeur van Verhaaf Partycatering in Amsterdam
Monique Linthorst
Directeur van Linthorst Party Catering in Twello
Ron Koebrugge
Directeur van Koebrugge Catering Services te Barendrecht
Categorie: GASTVRIJHEID
Geraldo Pala
Treinsteward en medewerker technische dienst zakelijk bij Albron Travel Catering
Ron de Jong
Namens Prorest werkzaam als Catering Manager bij Azlan in Zoetermeer
Angela Wetzel
Medewerkster  namens Van Hecke bij Stork Limburg
Categorie: HET MEEST INNOVATIEVE CONCEPT
Cor van Erp
International Kessel bv met de inzending ‘Magic Meals’
Harald Hendriks
Hit Equipment met zijn inzending ‘Bestekinwikkelmachine’
Peter Lucas
HP Design in Klundert met zijn inzending ‘Foodcool’