artikel

Bepaal het salaris van de functie

Horeca

Om het salaris te bepalen, moet u de functie van de medewerker indelen in een functiegroep. Hieronder vindt u een overzicht met de functiecategorieën volgens het Handboek Referentiefuncties Bedrijfstak Horeca. Door een categorie te kiezen, ziet u welke functies onder deze categorie vallen. Met behulp van het functiegroepnummer, dat achter iedere functie staat, leest u af welk salaris er bij uw medewerker past. De gegevens zijn afkomstig van het Bureau Voorlichting Horeca-CAO en de lonen gelden per 1 juli 2001.

Indelen met referentiefuncties
Om tot een juiste functie-indeling, zoals die geldt volgens de horeca-CAO, is het raadzaam het Handboek Referentiefuncties Bedrijfstak Horeca te gebruiken. Het is namelijk moeilijk om aan iedere horecamedewerker een standaard functieomschrijving toe te kennen met de daarbij behorende vastgestelde taken en bevoegdheden. Het Handboek Referentiefunctie helpt u de meeste passende functieomschrijving te vinden door middel van een indelingsprocedure.

Bestelhier het Handboek Referentiefuncties …

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels