artikel

De Hutten

Horeca

In onze maatschappij dreigen menselijke gevoelens als geluk en plezier onder invloed van globalisering en hightech communicatie abstracte begrippen te worden. De Hutten Organisatie is juist daarom een kleurrijke partner in termen als passie, beleving, creativiteit en ambachtelijk vakmanschap. Dagelijks met een fijne groep enthousiaste samenwerkers verrassend creatief en kwalitatief bezig zijn en steeds proberen het verwachtingspatroon van de opdrachtgever te overtreffen.

De Hutten Organisatie (http://www.huttencatering.nl) is onderverdeeld in drie culinaire exponenten: Hutten Exclusieve Catering, Hutten Business Catering en Hutten Institutionele Catering. Deze verschillende onderdelen worden centraal aangestuurd vanuit het Culinair Centrum Brabant in Veghel.
Hutten is een grote cateringorganisatie waar 277 mensen samenwerken, waar op jaarbasis tussen de 5.500 en 6.000 activiteiten verzorgd worden en waar jaarlijks ruim 1.550.000 ‘verrassende culinaire invullingen’ hun weg naar de gast vinden. Het kwaliteitssysteem is gecertificeerd volgens ISO9002.

Met name worden 3 interne concepten extern gecommuniceerd.

I.Concept Culinair Centrum Brabant
Culinair Centrum Brabant is opgericht zodat we bij schaalvergroting de ambachtelijke kookkwaliteit alsmede de verskeuken kunnen blijven handhaven. Schaalvergroting om zoveel mogelijk partijen tegen een acceptabele prijs te laten profiteren.
Nu is er een grote diversiteit aan afnemers ontstaan. Door uitbreiding van het vele aantal partnerships ontstond tevens de vraag naar een groot en breed assortiment, dus procesgestuurde culinaire creatieve kwaliteit. Creativiteit die bewaakt wordt door een speciaal kwaliteits- en creativiteitsplatform, om zodoende de spanning in smaak, vorm en presentatie vast te kunnen houden en door te ontwikkelen.

II.Thought for food
De Hutten Organisatie biedt meer dan eten en drinken. We schenken aandacht aan de totale invulling van de te cateren activiteit. Een gemiddeld intake gesprek duurt dan ook ongeveer twee uur. Tijdens dit gesprek wordt alles doorgenomen. Van de doelstelling van de activiteit tot het schoonmaken van de locatie na afloop. De salespresentatiemap wordt gebruikt als handleiding hiervoor.

III.Total solutor in catering
Onze organisatie wil voor elke potentiële opdrachtgever in Nederland een passende aanbieding doen op het gebied van cateren. Dit betekent:
– Voor opdrachten van Maastricht tot Groningen
– Voor activiteiten van 5 – 15.000 personen
– Voor thema- en conceptfeesten
– Voor éénmalige of dagelijkse opdrachten
– Van opening tot jubilea
– Van vergaderingen tot bedrijfsfeesten

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels