artikel

‘Hier hebben we als fabrikant rechtstreeks contact met de markt

Horeca

Armando Houtveen van Animo Koffiezetsystemen uit Assen.

‘Hier hebben we als fabrikant rechtstreeks contact met de markt

Waarom staat u op deze beurs?
‘Wij vinden de BBB een belangrijke beurs, vooral om de mensen die onder in Nederland wonen, te bereiken. Normaal gesproken hebben wij als fabrikant nooit rechtstreeks contact met de markt. Op deze manier zijn we toch in staat om onze leveranciers te ondersteunen. We kunnen zo’n gelegenheid gewoon niet voorbij laten gaan. ‘

Wat is uw indruk van deze beurs?
‘Goed, ondanks het ontbreken van de EFFF dit jaar. Deze conclusie is overigens niet zozeer gerelateerd aan het aantal bezoekers, alhoewel dat zo te zien wel goed draait. Ik doel hierbij meer op de kwaliteit. Het publiek is echt geïnteresseerd en daar gaat het tenslotte om.’

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels