artikel

Lezersactiviteiten

Horeca

Dit dossier geeft een overzicht van de lezersactiviteiten die de bladgroep Horeca, Catering & Entertainment van Elsevier Bedrijfsinformatie dit jaar organiseert. Deze bladgroep geeft de volgende toonaangevende vakbladen uit: Misset Horeca, Horeca Journal, Snackkoerier, Catering Magazine, Feestelijk Zakendoen, Annoncée culinaire, Club Cuisine, Exite Out en Music Maker.Het is een dossier dat voortdurend in beweging is. Kijk dus regelmatig naar de nieuwe activiteiten voor de abonnees.


Café van het jaar
Een omzetstijging van 25 procent, aandacht in de media. Het winnen van de titel Café van het jaar is goed voor de zaak. Lees meer over de criteria, de opzet van de wedstrijd, de jury en de prijzen die er te winnen zijn.
  [meer]


Cafetaria van het jaar
‘And the winner is…..’ Elk jaar is het weer spannend welk bedrijf met de titel Cafetaria van het jaar gaat strijken. Dit jaar wordt de tiende winnaar van deze jaarlijkse verkiezing gekroond. Een vakjury kiest op 17 september, na een zware maar nuttige test, de drie beste bedrijven.
  [meer]

Catering Magazine Award
Vrijdag 23 november is het weer zover. Dan worden voor de vierde maal in successie de Catering Magazine Awards uitgereikt. Kwaliteit in ondernemerschap en vakmanschap in de catering zal dan op passende wijze worden bekroond.
  [meer]

Goed Idee Trofee
Het vakblad Snackkoerier houdt in samenwerking met sauzen- en vettenproducent Remia een vakwedstrijd waarbij vernieuwende ideeën over de bedrijfsvoering in fastfoodbedrijven rijkelijk worden beloond.

  [meer]


Catering Magazine Meeting
Ongeveer vier keer per jaar organiseert Catering Magazine, hét vakblad voor de totale cateringbranche, CM Meetings. De doelstelling is de lezer van Catering Magazine de mogelijkheid bieden ervaringen uit te wisselen en kennis te nemen van vooruitstrevende cateringconcepten.

[meer]


Fano Food Forum
Discussieer met branchegenoten over actuele ondernemerszaken. De vakbladen Catering Magazine en Snackkoerier houden deze bijeenkomsten en hebben als doel de branche te professionaliseren. De Fano Food Forums zijn expliciet bestemd voor: managers en franchisenemers in bedrijfs-, instellingen- en partycatering, facilitymanagers en docenten.
[meer]