artikel

‘Ons systeem vervangt de DJ in de horecazaken

Horeca

Alex van Rijsewijk van HGL uit Tilburg.

‘Ons systeem vervangt de DJ in de horecazaken

Waarom staat u op deze beurs?
‘Ons bedrijf is dealer van het muzieksysteem Encore. Aangezien dit systeem nog niet zo lang op de markt is, leggen we hier aan de bezoekers de werking ervan uit. Met ons systeem kunnen horecaondernemers gemakkelijk overschakelen van ‘normale’ cd-spelers naar MP3-spelers. Voordeel van Encore is het (bedienings)gemak. In plaats van elk uur een nieuwe cd opzetten, kunnen ze nu met een simpele druk op de knop, zonder er maar één moment naar om te hoeven kijken, de hele dag door muziek draaien. Encore vervangt als het ware de DJ in de horecazaken.’

Wat is uw indruk van deze beurs?’
‘De aankleding van deze beurs is van zeer hoge kwaliteit, zeker in vergelijking met de Horecava. Zelfs het parkeerbeleid is hier goed geregeld. Een aantal bedrijven heeft met de stand enorm uitgepakt. Ook wij mogen niet klagen over de positieve reacties op onze stand. Verder zijn er veel kijkers en nauwelijks kopers. Maar kijkers kunnen natuurlijk ook kopers worden. We wachten wel even af.’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels