artikel

Sven Kuil wint Bert van den Boer prijs

Horeca

Sven Arvid Kuil (26) nam onlangs de Bert van den Boer Prijs voor young professionals in de horecabranche in ontvangst. Hij mag zeven weken een zomercursus volgen op Cornell University in Ithaca, New York om zijn kennis op het gebied van food, beverage, hospitality en service uit te breiden.

‘Na een uitgebreide screening van een aantal kandidaten bleken de analytische vaardigheden, praktische kennis en bedrijfskundige achtergrond van de heer Kuil het beste te zijn. Onze stichting ziet in hem grote mogelijkheden voor de toekomst’, aldus een woordvoerder van de Stichting Bert van den Boer Prijs. Sven Arvid Kuil is opgegroeid in een horecagezin en heeft diverse studies succesvol afgerond waaronder bedrijfskunde aan de universiteit Nijenrode. Voor zijn afstudeeropdracht bij KPMG Vitality deed hij onderzoek naar methoden en technieken die ondernemingen kunnen aanwenden om creativiteit en innovativiteit bij werknemers te stimuleren. Als managementtrainee bij Maison van den Boer heeft hij zich de afgelopen periode voornamelijk verdiept in het (financieel) inzichtelijker maken en verder structureren van de organisatie van evenementen door de cateringorganisatie op sport- en cultuurgebied.De stichting Bert van den Boer Prijs is in 1988 in het leven geroepen om jong talent meer mogelijkheden te geven voor de toekomst. Leo van Eeghem van de Karpendonkse Hoeve en Sir Rocco Forte, voormalig chairman van de Engelse hotelketen Forte Plc. mochten de prijs eerder in ontvangst nemen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels