artikel

Horecavakbeurs Brabant 2000:

Horeca

De Horecavakbeurs Brabant in Rosmalen is bij uitstek een beurs voor de fastfoodsector. Tijdens het evenement op 30 en 31 oktober en 1 en 2 november, waren er weer volop nieuwe snacks te proeven. Snackkoerier ging op onderzoek uit en stelde dit foto-overzicht samen. Op deze pagina ziet u een greep uit een aantal noviteiten op de deze Brabantse vakbeurs.

De Belgische snackfabrikant Vanreusel snacks uit Hamont lanceerde op de beurs twee nieuwe snacks: de gigantico en de hotbif. Ter ondersteuning van de hotbif liet Vanreusel T-shirts drukken met de tekst ‘I’m hot babe.’

De kaascroquet van Van Dobben is nu ook verkrijgbaar voor de horeca. Deze snackbakker in de stand van Cold Food nam alvast een voorproefje.

In een stand vol met Amsterdamse muziek en foto’s van Amsterdamse ophaalbruggen presenteerde Winter Foods de Amsterdamse bitterbal en kroket.

De hamburgers van het merk Van Lieshout zijn vernieuwd. Annemieke van Heiningen van Iglo-Mora laat zien hoe hapklaar de hamburgers zijn.

Hans Adam (links) en Leo Lommers van Van Osch gehakt- en vleessnacks uit Zaltbommel ‘showen’ het ‘eXootje’. Deze snack in de vorm van een X was te proeven op de stand van de snackfabrikant.

In een nostalgisch ademende stand, compleet met bakfiets van vroeger, presenteert een medewerker van Kwekkeboom de nieuwste aanwinst: de boeuf bourgignon bitterbal.

Het hamburgerconcept Bicky van Beckers bestaat uit deze onderdelen.

Cafetariahouders zoals Frans Bannink uit Almelo konden in de stand van Janssens Kassasystemen uit Someren stoeien met het nieuwe online bestelsysteem voor snacks: eetplaza.nl

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels