artikel

Nieuwe snufjes op Hogatec

Horeca

Ruim 43.000 belangstellenden uit 32 landen bezochten vorige maand de beurs voor hotel- en keukentechniek Hogatec 2000 in het Duitse Düsseldorf.

Het bezoekersaantal lag 5 procent hoger dan tijdens de beurs in 1998. Dit jaar waren er 926 exposanten uit 22 landen met tal van nieuwe snufjes. Verschillende leveranciers presenteerden een à la minute spaghettikoker: voer de spaghetti in, druk op de knop en in no time valt het spaghettikwakje op het ondergeschoven bord. Smakelijk eten. Ook aardig: in de stand van het vakblad Hotel & Technik waren een in hoogte verstelbare wastafel en dito toilet van fabrikant AST (Angewandte System Technik) te zien.Ook de brouwers waren goed vertegenwoordigd op de Hogatec

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels