artikel

Parkeerservice

Horeca

Het aanbieden van een parkeerservice is een goede oplossing wanneer het voor uw gast lastig wordt om tijdig de parkeermeter bij te vullen.

Parkeren is bij restaurants in stadscentra niet zelden een ramp. Een plekje vinden lukt ’s avonds vaak nog wel, maar in steeds meer steden moet tegenwoordig ook ’s avonds de parkeermeter gevuld worden. Lastig, en dergelijke omslachtigheden zouden gasten er weleens van kunnen weerhouden bij u te komen eten.
Kom uw gasten in zo’n geval zoveel mogelijk tegemoet door bijvoorbeeld een parkeerservice in het leven te roepen. Dat kan door bij ontvangst van de gasten na te vragen waar ze de auto geparkeerd hebben en aan te bieden de parkeermeter tijdig bij te vullen. Indien de gast daar prijs op stelt, kunnen de autosleutels bij u in bewaring worden gegeven en vult u zonodig de parkeermeter bij. Als u erg veel gasten hebt die van deze service gebruikmaken, kan het handig zijn de sleutels van een labeltje te voorzien met autotype, eventueel kleur en kentekennummer.De kosten zet u natuurlijk op de rekening, want parkeren is tegenwoordig geen kwestie van kwartjes meer.

Het tijdig bijvullen van de parkeermeter is een extra service die door uw gasten zeer op prijs zal worden gesteld

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels