artikel

Pleisterdispenser; nooit meer zoeken naar de pleisters

Horeca

EHBO moet zo makkelijk, simpel en snel mogelijk zijn. Om dit te bereiken is er een pleisterdispenser ontworpen, een automaat gelijkend op de wie-is-er-aan-de-beurt nummertjesautomaat bij de bakker.

Met deze pleisterdispenser trek je snel en eenvoudig een pleister ‘uit de muur’. De lengte van de pleister en de lengte van het wondkussen kun je zelf bepalen. De dispenser snijdt de pleister tijdens het sluiten precies op de door u gewenste lengte af en neemt en passant automatisch een wondkussentje mee.
De pleisterdispenser dient op een vaste en goed bereikbare plaats aan de muur te worden bevestigd. Op die manier wordt voorkomen dat als de nood aan de man is er gezocht moet worden in een kastje waarin volgens u de pleisters zouden moeten zijn, en waar de schaar had moeten liggen, die natuurlijk net weer door een collega is geleend voor andere activiteiten.
De pleisterdispenser is zeer eenvoudig na te vullen; behalve met pleister van ‘normale’ kleur ook met blauwe en/of metaaldetecteerbare pleister.
Door de pleister in zijn lengte te gebruiken en op zichzelf terug te plakken (om de vinger wikkelen) blijft hij uitzonderlijk goed zitten en heeft u niet telkens een nieuwe pleister nodig.

Voor informatie over de pleisterdispenser kunt u ook terecht op internet: www.pleisterdispenser.nl.

De pleisterdispenser dient op een vaste en goed bereikbare plaats aan de muur te worden bevestigd
U kunt de pleister zo lang maken als u wilt; een wondkussentje wordt automatisch meegenomen

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels