artikel

Wedstrijdladder voor vakwedstrijden

Horeca

Wedstrijdladder voor vakwedstrijden die de komende tijd plaats zullen vinden.

Het Lekkerste Broodje Van Nederland (categorie horeca)Opdracht: het ter plekke bereiden van vier identieke broodjes met een maximale kostprijs van vier gulden. Voorronde: 20 november in Amsterdam. Halve finale categorie horeca: 27 november in Amsterdam. Finale: 8 januari 2001 tijdens de Horecava in Amsterdam (categorie horeca) en 9 januari (categorie catering). Bestemd voor: ondernemers en medewerkers in de spijsverstrekkende horeca.
Informatie bij Stichting Activiteiten Fastfood- en IJsbedrijven, Zuiderzeestraatweg 209, 8096 BJ Oldebroek. Telefoon: (0525) 63 13 79.

Pizzawedstrijd Blogett Trophy:
Opdracht: het ter plekke beleggen en afbakken van twee identieke pizza’s. Bestemd voor: ondernemers en medewerkers van pizzeria’s en fastfood pizzabedrijven. Wordt gehouden op: 29 en 30 januari 2001 tijdens de BBB in Maastricht. Deelnemende bedrijven kunnen in aanmerking komen voor de titel ‘Pizzabedrijf van het Jaar 2001’.
Aanmelden bij: Stichting Activiteiten Fastfood- en IJsbedrijven, Zuiderzeestraatweg 209, 8096 BJ Oldebroek. Telefoon: (0525) 63 13 79.

Het Lekkerste Snackmenu
Opdracht: het ter plekke bereiden van drie identieke snackmenu’s. Bestemd voor: ondernemers en medewerkers in de cafetaria- en fastfoodbranche. Wordt gehouden op: 31 januari en 1 februari 2001 tijdens de BBB in Maastricht. Op 31 januari is de finale voor deelnemers tot 20 jaar en een dag later staat de eindstrijd voor kandidaten vanaf 20 jaar op het programma.
Aanmelden bij Stichting Activiteiten Fastfood- en IJsbedrijven Zuiderzeestraatweg 209, 8096 BJ Oldebroek. Telefoon: (0525) 63 13 79.

De Gouden IJsspatel
Opdracht: aardbeienijs. Bestemd voor: ondernemers en medewerkers in de ijsbranche. Wordt gehouden op: 20 februari 2001 tijdens IJsvak 2001 in Vianen.
Aanmelden bij: Stichting Activiteiten Fastfood- en IJsbedrijven Zuiderzeestraatweg 209, 8096 BJ Oldebroek. Telefoon: (0525) 63 13 79.

De Gouden IJscoupe
Opdracht: het bereiden van vier identieke coupes met minimaal drie soorten ijs, waarvan er één aardbeienijs moet zijn. Bestemd voor: ondernemers en medewerkers in de ijsbranche. Wordt gehouden op: 21 februari 2001 tijdens IJsvak 2001 in Vianen.
Aanmelden bij Stichting Activiteiten Fastfood- en IJsbedrijven Zuiderzeestraatweg 209, 8096 BJ Oldebroek. Telefoon: (0525) 63 13 79.

IJssalon van het Jaar 2001
De overall winnaar aan de vakwedstrijden Gouden IJscoupe en IJsspatel komt in aanmerking voor deze titel. Wordt bekend gemaakt op: 21 februari 2001 tijdens IJsvak 2001 in Vianen.
Aanmelden bij Stichting Activiteiten Fastfood- en IJsbedrijven Zuiderzeestraatweg 209, 8096 BJ Oldebroek. Telefoon: (0525) 63 13 79.