artikel

Instapkorting bij Eetplaza.nl

Horeca

Bijna 1700 gulden korting als een cafetaria zich vóór 30 april aansluit bij de internetsite Eetplaza.nl. Deze aanbieding kregen de leden van de sector Fastfood- en IJsbedrijven tijdens de openbare ledenvergadering op 2 april in Kaatsheuvel. Eetplaza.nl is de onlangs geïntroduceerde bestellijn via internet, waarmee de bestelling bij de ondernemer rechtstreeks uit de fax of kassa komt rollen.

Instapkorting bij Eetplaza.nl

Het eerste jaar betaalt de instappende cafetariahouder géén 2395 maar 700 gulden. Voor dat bedrag krijgt het bedrijf een eigen website op internet. De site biedt veel ruimte voor informatie over de onderneming. ‘Uw klanten komen op uw eigen internetpagina terecht’, gaf Jurgen Janssens van Janssens Kassasystemen tijdens een nadere presentatie van het systeem aan. ‘Daar kunt u veel informatie op kwijt. Bijvoorbeeld over openingstijden, aanbiedingen, prijzen en bezorgkosten. De klant kan een selectie maken uit het totale assortiment en van daaruit de artikelen bestellen. Al deze informatie is met een druk op de knop en zonder extra kosten door u zelf aan te passen.’

Automatische e-mail
De klant plaatst een bestelling via internet. Daarbij komt hij op de site van de betreffende cafetaria. Hij maakt vervolgens een keuze uit het assortiment, geeft aan of de bestelling afgehaald of bezorgd moet worden, brengt de gewenste datum en tijd van afleveren of ophalen in en verstuurt de bestelling. Binnen vijf minuten krijgt de klant een bevestiging via een automatische e-mail. Bij de cafetaria rolt de bestelling uit de fax of uit de speciale kassa. ’Alles staat op die fax, compleet met het totaalbedrag en alle andere benodigde informatie’, aldus Janssens.
Jan van Asseldonk, eigenaar van cafetaria De Rietzanger uit Schijndel, gaf blijk van zijn interesse. Bij de stand van Eetplaza.nl die tijdens de ledenbijeenkomst was ingericht, zei hij: ‘Ik wil hier wel mee beginnen. Met de komst van de euro moet ik toch een nieuwe kassa hebben. Dan kan ik gelijk zorgen voor een kassa die zo’n Eetplaza- bestelling uit kan draaien. Ik denk dat ik het tegelijk doe met mijn broer, die ook eigenaar is van een cafetaria.’

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels