artikel

CAFÉ VAN HET JAAR

Horeca

Omzetstijgingen tot 25 procent; pers over de vloer; personeel dat een kick krijgt; klanten die trots zijn. En ook nog eens het felbegeerde Gastvrijheidsbeeld, het respect van collega’s en een fantastische reis cadeau. Dat staat de winnaar van de wedstrijd Café van het Jaar te wachten.Voor de achtste keer organiseert Misset Horeca deze wedstrijd die is uitgegroeid tot een toonaangevend evenement binnen de drankverstrekkende sector.

U kunt u voor dit jaar aanmelden door onderstaande bon in te vullen en te retourneren via de post of per fax. U krijgt vervolgens een vragenlijst thuisgestuurd met het verzoek die in te vullen. Promotiemateriaal, foto’s, menukaarten en dergelijke worden bij inzending van het antwoordformulier op prijs gesteld.

DE WERKWIJZE

Uit de aanmeldingen selecteert de jury een groot aantal bedrijven. Die worden onaangekondigd bezocht door een van de juryleden. Er wordt gelet op uitstraling, inrichting, sfeer, service, hygiëne en productbehandeling. De jury nomineert vervolgens tien bedrijven, waaronder een aantal cafés die strijden om de speciale prijs voor het dorpscafé. De genomineerde bedrijven worden officieel bezocht, waarbij uitgebreid gesproken wordt met ondernemers over personeelsbeleid, organisatie en de bedrijfseconomische kant van de onderneming. De jury wijst uiteindelijk de winnaars aan waarna in het najaar – de datum wordt nog bekendgemaakt – de feestelijke bekendmaking van de winnaar plaatsheeft.
Belangrijke voorwaarden: minstens 50 procent van de omzet moet uit drankverkoop bestaan; de ondernemer moet minstens drie jaar het bedrijf exploiteren.
Het volledige reglement staat ook op internet: www.zibb.nl/horeca. Klik vervolgens op dossier en Café van het Jaar. U kunt zich ook via internet aanmelden voor de wedstrijd.
JA, IK MELD MIJ AAN VOOR DE WEDSTRIJD CAFÉ VAN HET JAAR 2001

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels