artikel

Gemaksproducten moeten in het concept passen

Horeca

Convenience heeft de afgelopen tien jaar in rap tempo de Nederlandse professionele keuken veroverd. En het convenienceaanbod wordt steeds groter en spannender. Kies de convenience die bij uw bedrijf hoort. Een onafhankelijk proefpanel van Misset Horeca test jaarlijks veelgebruikte gemaksproducten. Gebruik die kennis. Dan kiest u meteen het juiste concept.


Gebruik het oordeel van de onafhankelijk deskundigen van Misset Horeca over de producten die u wellicht ook op de plank heeft staan. Dan weet u de volgende keer zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Beter voor uw gasten, dus beter voor uw verkoopresultaten.

Het onafhankelijk proefpanel van Misset Horeca buigt zich regelmatig over veelgebruikte convenienceproducten. Tot nu toe zijn dat appeltaart, tomatensoep, sauce espagnol, Franse dressing, afbakbrood en kroketten. Lees de oordelen en kies vervolgens het product dat het beste bij uw bedrijf past.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels