artikel

Verrassende kroketvullingen van befaamde chefs

Horeca

Kroket op een broodje, als snack of als volwaardige maaltijdcomponent. De rundvleesvariant behoort tot de top-3 van meest gegeten snacks in Nederland. In de snackbar is de kroket zelfs de populairste snack. Haal het maximale uit uw krokettenomzet en presenteer eens een andere vulling. SVH Meesterkoks Harry Moerenburg, Cas Spijkers, Ben van Beurten en Peter Zandboer geven verrassende kroketrecepturen.

Kroketjes van witte en groene asperges (receptuur: SVH Meesterkok Harry Moerenburg)

Kroketjes met ganzenlever (receptuur: SVH Meesterkok Harry Moerenburg)

Zwezerikkroket (receptuur: SVH Meesterkok Cas Spijkers)

Portobellokroket (receptuur: SVH Meesterkok Cas Spijkers)

Zomerkipkroket (receptuur: SVH Meesterkok Ben van Beurten)

Kroket Máxima (receptuur: SVH Meesterkok Ben van Beurten)

Artisjokvenkelkroket (receptuur: SVH Meesterkok Ben van Beurten)

Avocadokroket (receptuur: SVH Meesterkok Ben van Beurten)

Kroket Niçoise (receptuur: SVH Meesterkok Ben van Beurten)

Makreelkroket (receptuur: SVH Meesterkok Ben van Beurten)

Champignonkroket (receptuur: SVH Meesterkok Peter Zandboer)

Palingkroket (receptuur: SVH Meesterkok Peter Zandboer)

Zalmkroket (receptuur: SVH Meesterkok Peter Zandboer)

Bezoek de recepturendatabase