artikel

De Award voor de beste cateraar

Horeca

Bent u party-cateraar? Manager bij een party-cateringbedrijf? Of begeeft u zich op een ander terrein van de catering. Dan kunt u meedingen naar deze Award. De jury verwacht cateraars met een duidelijke visie. Een visie op personeelsbeleid, conceptontwikkeling, keukeninrichting, serviceverlening en rendement. Kortom, een heldere blik op het werkterrein. Innovatief denken strekt tot de aanbeveling. […]

Bent u party-cateraar? Manager bij een party-cateringbedrijf? Of begeeft u zich op een ander terrein van de catering. Dan kunt u meedingen naar deze Award. De jury verwacht cateraars met een duidelijke visie. Een visie op personeelsbeleid, conceptontwikkeling, keukeninrichting, serviceverlening en rendement. Kortom, een heldere blik op het werkterrein. Innovatief denken strekt tot de aanbeveling. Zet het op papier, één A4-tje is genoeg.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels