artikel

De Award voor de beste manager uit de bedrijfscatering

Horeca

Cateringmanagers in de bedrijfscatering kunnen in aanmerking komen voor deze Award. Of ze nou bij een grote of een kleine cateraar werken, eigen baas zijn of in loondienst, tien of zevenhonderd werknemers per dag bedienen. Het maakt in principe niets uit. De jury verwacht van deze managers een duidelijke visie. Een visie op personeelsbeleid, conceptontwikkeling, […]

Cateringmanagers in de bedrijfscatering kunnen in aanmerking komen voor deze Award. Of ze nou bij een grote of een kleine cateraar werken, eigen baas zijn of in loondienst, tien of zevenhonderd werknemers per dag bedienen. Het maakt in principe niets uit. De jury verwacht van deze managers een duidelijke visie. Een visie op personeelsbeleid, conceptontwikkeling, keukeninrichting, serviceverlening en rendement. Kortom, een heldere blik op het werkterrein. Innovatief denken strekt tot de aanbeveling. Zet het op papier, één A4-tje is genoeg.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels