artikel

De Award voor de beste manager uit de instellingscatering

Horeca

Managers en/of hoofden voeding uit alle sectoren van de instellingswereld kunnen voorgedragen worden. Uiteraard verwacht de jury van deze managers een duidelijke visie. Een visie op personeelsbeleid, conceptontwikkeling, keukeninrichting, serviceverlening en rendement. Kortom, een heldere blik op het werkterrein. Innovatief denken strekt tot de aanbeveling. Zet het op papier, één A4-tje is genoeg.

Managers en/of hoofden voeding uit alle sectoren van de instellingswereld kunnen voorgedragen worden. Uiteraard verwacht de jury van deze managers een duidelijke visie. Een visie op personeelsbeleid, conceptontwikkeling, keukeninrichting, serviceverlening en rendement. Kortom, een heldere blik op het werkterrein. Innovatief denken strekt tot de aanbeveling. Zet het op papier, één A4-tje is genoeg.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels