artikel

De Award voor het meest innovatieve concept

Horeca

Onder concepten verstaat de jury zowel formules als filosofieën in de catering. Innovatieve concepten kunnen in alle sectoren van de catering voorkomen. U kunt zelfs een concept voordragen dat nog helemaal niet bestaat. Dat misschien zelfs helemaal nooit van de grond zal komen. Maar dat zonder meer vernieuwend is en op zich levensvatbaar. Kortom, het […]

Onder concepten verstaat de jury zowel formules als filosofieën in de catering. Innovatieve concepten kunnen in alle sectoren van de catering voorkomen. U kunt zelfs een concept voordragen dat nog helemaal niet bestaat. Dat misschien zelfs helemaal nooit van de grond zal komen. Maar dat zonder meer vernieuwend is en op zich levensvatbaar. Kortom, het is aan u. Laat de jury op maximaal één A4-tje (ca. 500 woorden) weten hoe uw concept eruit ziet.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels