artikel

Inzenden

Horeca

Bij de vakwedstrijd om de Remia Goed Idee Trofee gaat het niet per sé om grote innovaties. Kleine verbeteringen leveren vaak al het nodige gemak of rendement op. Het vakblad Snackkoerier en sauzen- en vettenproducent Remia nodigen u hierbij dan ook uit om tot 1 november uw vernieuwende idee te zenden naar: Snackkoerier VakwedstrijdenPostbus 47000 […]

Bij de vakwedstrijd om de Remia Goed Idee Trofee gaat het niet per sé om grote innovaties. Kleine verbeteringen leveren vaak al het nodige gemak of rendement op. Het vakblad Snackkoerier en sauzen- en vettenproducent Remia nodigen u hierbij dan ook uit om tot 1 november uw vernieuwende idee te zenden naar:

Snackkoerier Vakwedstrijden
Postbus 4
7000 BA Doetinchem
Fax: (0314) 349 797
E-mail: red.snackkoerier@ebi.nl
  (onder vermelding van Goed Idee Trofee)