artikel

Jury

Horeca

De inzendtermijn voor de Remia Goed Idee Trofee loopt tot 1 november 2001. U stemt ermee in dat het vakblad Snackkoerier eventueel uw aanmelding tussentijds aan de lezers kenbaar maakt. Eind dit jaar worden alle ingezonden innovaties op een rijtje gezet en beoordeeld. Dit gebeurt door een deskundige jury bestaande uit Albert Zuurveld (directeur van […]

De inzendtermijn voor de Remia Goed Idee Trofee loopt tot 1 november 2001. U stemt ermee in dat het vakblad Snackkoerier eventueel uw aanmelding tussentijds aan de lezers kenbaar maakt. Eind dit jaar worden alle ingezonden innovaties op een rijtje gezet en beoordeeld. Dit gebeurt door een deskundige jury bestaande uit Albert Zuurveld (directeur van fastfoodformule Robin Food), Paul van Gurp (bestuurslid van KHN sector Fastfood- en IJsbedrijven en eigenaar van een cafetaria/broodjeszaak in Colmschate) en Eric Klop (hoofdredacteur Snackkoerier). De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de Horecava 2002 in de Amsterdamse RAI.