artikel

Prijzen

Horeca

De winnaar ontvangt naast de exclusieve Remia Goed Idee Trofee voor 5000 gulden aan Remia-producten of 2500 gulden cash. De tweede prijs is 2000 gulden aan Remia-producten of 1000 gulden contact en de derde plaats is altijd nog goed voor 1000 gulden aan Remia-producten of 500 gulden in het handje.Voor de drie prijswinnaars is er […]

De winnaar ontvangt naast de exclusieve Remia Goed Idee Trofee voor 5000 gulden aan Remia-producten of 2500 gulden cash. De tweede prijs is 2000 gulden aan Remia-producten of 1000 gulden contact en de derde plaats is altijd nog goed voor 1000 gulden aan Remia-producten of 500 gulden in het handje.
Voor de drie prijswinnaars is er tevens een oorkonde. Verder krijgen alle deelnemers van wie het idee in het vakblad Snackkoerier wordt geplaatst een door Remia beschikbaar gestelde cadeaubon.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels