artikel

Wetten en regels

Horeca

Voorkom een fikse boete door het juist naleven van de regelgeving omtrent brandveiligheid. Uw gemeente stelt de regels op om de kans op excessen zoals in Volendam zoveel mogelijk te voorkomen. Wetten en regels Win uit de brei van wetten en regels tips om de kans op brand aanzienlijk in te krimpen. De redactie van […]

Voorkom een fikse boete door het juist naleven van de regelgeving omtrent brandveiligheid. Uw gemeente stelt de regels op om de kans op excessen zoals in Volendam zoveel mogelijk te voorkomen.

Wetten en regels

Win uit de brei van wetten en regels tips om de kans op brand aanzienlijk in te krimpen. De redactie van www.zibb.nl/horeca haalt als voorbeeld concrete suggesties uit de Bouwverordening van de gemeente Maastricht.

Concrete tips uit wetten en regels

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels