artikel

Fritessoorten en hun eigenschappen

Horeca

Voorgesneden koelvers beperkte houdbaarheid traditionele keuze dubbele bereidingstijd door apart voorbakken aparte voorbakpan meer grip op eindkwaliteit door zelf voorbakken Voorgebakken koelvers beperkte houdbaarheid goede keus bij hoge omloopsnelheid in verband met kosten direct uit verpakking afbakken korte bereidingstijd hoeft niet meer te worden voorgebakken Voorgebakken diepvries lange houdbaarheid goede keus bij lage omloopsnelheid in […]

Voorgesneden koelvers

  • beperkte houdbaarheid
  • traditionele keuze
  • dubbele bereidingstijd door apart voorbakken
  • aparte voorbakpan
  • meer grip op eindkwaliteit door zelf voorbakken

Voorgebakken koelvers

  • beperkte houdbaarheid
  • goede keus bij hoge omloopsnelheid in verband met kosten
  • direct uit verpakking afbakken
  • korte bereidingstijd
  • hoeft niet meer te worden voorgebakken

Voorgebakken diepvries

  • lange houdbaarheid
  • goede keus bij lage omloopsnelheid in verband met houdbaarheid
  • korte bereidingstijd (zeker als product al is ontdooid)
  • constante kwaliteit
  • hoeft niet meer te worden voorgebakken