artikel

Snacks

Horeca

Deel uw snacks in productsoorten in en behandel ze optimaal. Het rendement zal daardoor toenemen. Er zijn vier productsoorten: winnaars, hardlopers, slapers en verliezers. Klik op de onderstaande productsoorten voor een advies over hoe te handelen. WinnaarsGoed verkochte producten met hoge brutomarges. HardlopersGoed verkochte producten met brutomarge onder het gemiddelde. SlapersSlecht verkochte producten met hoge […]

Deel uw snacks in productsoorten in en behandel ze optimaal. Het rendement zal daardoor toenemen. Er zijn vier productsoorten: winnaars, hardlopers, slapers en verliezers. Klik op de onderstaande productsoorten voor een advies over hoe te handelen.

Winnaars
Goed verkochte producten met hoge brutomarges.

Hardlopers
Goed verkochte producten met brutomarge onder het gemiddelde.

Slapers
Slecht verkochte producten met hoge brutomarges.

Verliezers
Slecht verkochte producten met brutomarge onder het gemiddelde

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels