artikel

Design

Horeca

In Auberge du Chateau in Faugères sur Bièvre weten ze van design. De in pistachegroen gelakte eetzaal hangt propvol met geborduurde schilderijen, van noeste zeeman met pijp en blik op oneindig tot zigeunerin met zware decolleté en traan op de wang. De balken in het plafond zijn van echt hout, maar poepbruin gelakt. De tafeltjes […]

In Auberge du Chateau in Faugères sur Bièvre weten ze van design. De in pistachegroen gelakte eetzaal hangt propvol met geborduurde schilderijen, van noeste zeeman met pijp en blik op oneindig tot zigeunerin met zware decolleté en traan op de wang. De balken in het plafond zijn van echt hout, maar poepbruin gelakt. De tafeltjes staan vol. Kleine vaasjes met grote dahlia’s nemen veel ruimte in. Drie dressoirs pikken nogal wat meters in en op 36 vierkante meters eten veertien gasten. In elke hoek grote vazen met namaakrozen. In de zaal ernaast op elk vrij stukje muur, opgeplakte legpuzzels van alle grote kastelen van de Loire. Soms wel twee bij twee meter groot. Op de tafels rood geruite kleedjes. Wie brasem bestelt krijgt gerookte zalm.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels