artikel

Niet twijfelen over België

Horeca

Rookvrije ruimten in een restaurant zijn tegen het zere been van Fransen en Italianen. Gasten uit Nieuw Zeeland vinden het gênant om fooi te geven en Japanners willen niet aan tafel vier zitten, want dat is hun nummer dertien. Nederlanders en Duitsers vinden het maar niks als er vloerbedekking in de badkamer van hun hotel […]

Rookvrije ruimten in een restaurant zijn tegen het zere been van Fransen en Italianen. Gasten uit Nieuw Zeeland vinden het gênant om fooi te geven en Japanners willen niet aan tafel vier zitten, want dat is hun nummer dertien. Nederlanders en Duitsers vinden het maar niks als er vloerbedekking in de badkamer van hun hotel ligt in plaats van schone tegeltjes. Spaanse gasten willen geen bidet. In dat mijnenveld van nationale voorkeuren zijn de Belgen een verademing, die klagen nooit. “Tum gaot nie gère zeveren.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels