artikel

Prix Culinaire International Pierre Taittinger

Horeca

Nog tot 7 september kunnen koks in de leeftijd van 24 tot 39 jaar zich inschrijven voor de prestigieuze kookwedstrijd van Pierre Taittinger, die al 35 jaar gehouden worden. De internationale deelneming is uitgebreid met Japanse aanmeldingen. De halve finale, waar de winnaars uit de Benelux elkaar bestrijden, is op 17 oktober in Brussel. De […]

Nog tot 7 september kunnen koks in de leeftijd van 24 tot 39 jaar zich inschrijven voor de prestigieuze kookwedstrijd van Pierre Taittinger, die al 35 jaar gehouden worden. De internationale deelneming is uitgebreid met Japanse aanmeldingen. De halve finale, waar de winnaars uit de Benelux elkaar bestrijden, is op 17 oktober in Brussel. De finale op 13 november in Parijs.

Inlichtingen via 079 3305290 of bij de redactie van Horeca Journal.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels