artikel

De ballen

Horeca

Voor de Spanjaarden was de BSE-ramp extra zuur. Een van hun allerbegeerlijkste delicatessen, de criadillas, de testikels van de torro, zijn door de overheid tot verboden voedsel verklaard. In Spaanse stierenvechterskringen werd gesteld dat de dertigduizend stieren die dit jaar nog moeten vechten, onmogelijk allemaal op BSE getest kunnen worden. Dus dan maar ruimen met […]

Voor de Spanjaarden was de BSE-ramp extra zuur. Een van hun allerbegeerlijkste delicatessen, de criadillas, de testikels van de torro, zijn door de overheid tot verboden voedsel verklaard. In Spaanse stierenvechterskringen werd gesteld dat de dertigduizend stieren die dit jaar nog moeten vechten, onmogelijk allemaal op BSE getest kunnen worden. Dus dan maar ruimen met die lekkernij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels