artikel

Duur stukje textiel

Horeca

Robert Earl, eigenaar van Planet Hollywood heeft op een veiling onlangs de bikini gekocht die Ursula Andrews in 1962 droeg toen ze uit het water rees in de Bond-film Doctor No. Hij betaalde er ruim honderdtwintigduizend gulden voor. Earl wil de bikini gebruiken, niet om in te zwemmen, want dat doet hij in geld, maar […]

Robert Earl, eigenaar van Planet Hollywood heeft op een veiling onlangs de bikini gekocht die Ursula Andrews in 1962 droeg toen ze uit het water rees in de Bond-film Doctor No. Hij betaalde er ruim honderdtwintigduizend gulden voor. Earl wil de bikini gebruiken, niet om in te zwemmen, want dat doet hij in geld, maar om te gebruiken voor zijn Londense filiaal waar hij al meer Bond parafernalia heeft uitgestald.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels