artikel

Index links snack- en fritesdossier

Horeca

Introductie
Trends
Verandering samenleving
Halal
Behoudend
Eetmoment en -patroon
Gezond
Snelheid en gemak
Hygiëne
Test of u hygiënisch werkt
Ketenvorming
Voor- en nadelen franchiseformule
Formules in de snackbranche
Professionalisering
Menu’s
Vegetarisch
Frituurvet
Soorten frituurvet
Minder opslag en afval door vet uit een zak
Kwaliteit bepalen door observatie en analyse
Zo lost u problemen met frituurvet op
Optimaliseer vervangmoment van vet
Verdien aan oud frituurvet
Lijst met erkende vetverzamelaars
Frites
Zo calculeert u inbakverlies
Calculatie levert exacte prijs op
Tips voor het afbakken van frites
Portioneer op volume in plaats van gewicht
Laat verpakking toegevoegde waarde zijn
Bewaartips frites
Rasfrites is minder vet
Zo lost u problemen bij het afbakken van frites op
Snacks
Top 25 meest verkochte snacks
Verrassende kroketvulling
Tien opmerkelijke kroketfeiten
Hamburgerrecepten
Zelfgemaakte snacks onderscheidend maar kostbaar
Tips om bacteriën buiten de deur te houden
De vijf meest voorkomende bacteriën
Wat te doen bij winnaars
Wat te doen bij hardlopers
Wat te doen bij slapers
Wat te doen bij verliezers
Sauzen
Saus als winstpakker
Bereken uw winst op sauzen
Regionale verschillen
Sausdispensers
Sauzenportioneermodule
Promotie
Originele acties scoren
Toegepaste acties per cafetariagrootte
Internet versterkt promotie
Menu’s
Stel uw eigen menu samen
Diverse bekroonde menu’s
Menu ‘Limburgs Land’
Menu ‘Rostico Palermo’
Menu ‘Chicken Acropolis’
Menu ‘Silly’
Menu ‘Ajam Bali’
Menu ‘Nostalgique’
Menu ‘Oriëntaalse Schotel’
Menu ‘Chicken Toscane’
Menu ‘Smokey Chicken’
Menu ‘Frika Rollos Menu’
Menu ‘Kip Variété’
Fritesproductieproces
Cijfers
Bakapparatuur is omzetafhankelijk
Ontwikkeling cafetaria’s en fastfoodbedrijven
Adressen