artikel

Oproep aan horecaondernemers

Horeca

Valt u uw gasten nog altijd lastig met de obligate vraag ‘Heeft het gesmaakt?’. Of heeft u een elegantere manier gevonden om te communiceren met uw bezoek? De redactie van het horecavakblad Misset Horeca is benieuwd naar alle meningen over dit onderwerp. Stuur een e-mail naar redacteur Radboud Bergevoet van Misset Horeca, r.bergevoet@ebi.nlOok als u […]

Valt u uw gasten nog altijd lastig met de obligate vraag ‘Heeft het gesmaakt?’. Of heeft u een elegantere manier gevonden om te communiceren met uw bezoek? De redactie van het horecavakblad Misset Horeca is benieuwd naar alle meningen over dit onderwerp. Stuur een e-mail naar redacteur Radboud Bergevoet van Misset Horeca, r.bergevoet@ebi.nlOok als u vindt dat er niks mis is met ‘Heeft het gesmaakt?’, hoort de redactie dat graag.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels