artikel

Tuinboontjes op Marokkaanse wijze

Horeca

Ingrediënten4 eetlepels olijfolie1 gesnipperde ui2 teentjes knoflook, fijngehakt500 gram tuinbonen1 bosje koriander, fijngehakt1 bosje basilicum, fijngehakt2 theelepels paprikapoeder1 theelepel komijnpoedersap van 1 citroen1 kop groentebouillon WerkwijzeDoe de olie in een pan en zet de gesnipperde ui en knoflook aan. Voeg de tuinboontjes toe. Goed mengen. Voeg nu alle kruiden toe. Daarna het sap van de […]

Ingrediënten
4 eetlepels olijfolie
1 gesnipperde ui
2 teentjes knoflook, fijngehakt
500 gram tuinbonen
1 bosje koriander, fijngehakt
1 bosje basilicum, fijngehakt
2 theelepels paprikapoeder
1 theelepel komijnpoeder
sap van 1 citroen
1 kop groentebouillon

Werkwijze
Doe de olie in een pan en zet de gesnipperde ui en knoflook aan. Voeg de tuinboontjes toe. Goed mengen. Voeg nu alle kruiden toe. Daarna het sap van de citroen en de groentebouillon. Doe de deksel op de pan en laat het zachtjes in 1 uur gaar stoven. Voeg peper en zout toe indien nodig.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels