artikel

Wheel for the perfect meal

Horeca

Gezien in Zuid-Afrika: The wheel to the perfect meal. Restaurant Haute Cabrière van wijnmaker Pierre Jourdan in Franschhoek Valley hanteert een leuke wijnkaart. In een wielvorm wordt een tiental wijnen apart aanbevolen als aperitief; voor bij vis, kip, pasta; bij ganzenlever en patés; bij oesters; bij desserts in allerlei variaties; bij lam, eend en carpaccio; […]

Gezien in Zuid-Afrika: The wheel to the perfect meal. Restaurant Haute Cabrière van wijnmaker Pierre Jourdan in Franschhoek Valley hanteert een leuke wijnkaart. In een wielvorm wordt een tiental wijnen apart aanbevolen als aperitief; voor bij vis, kip, pasta; bij ganzenlever en patés; bij oesters; bij desserts in allerlei variaties; bij lam, eend en carpaccio; en bij mosselen, zalm, forel en garnalen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels