artikel

Hengelose Stravinsky winnaar Kleine Kaart Competitie

Horeca

Hotel-restaurant-grandcafé Stravinsky uit Hengelo Overijssel is de winnaar van de Kleine Kaart Competitie. Dat is woensdag op de Horecava bekendgemaakt. Kok Monique ten Heggeler maakte het meest creatieve gerecht. Met haar thema ‘zonnige lunchhappen’ mocht ze de eerste prijs van het vakblad Misset Horeca in ontvangst nemen.

Hengelose Stravinsky winnaar Kleine Kaart Competitie

De tweede prijs was voor kok Jojan van Kersbergen van Grand Café Public uit Zwolle. Italië was zijn inspiratiebron. Het thema ‘kaaslunches uit Alkmaar’ van Jos Esser, Grand Café de Notaris uit Alkmaar kreeg de 3e prijs.

De jury stond onder leiding van Frans Borggreve, culinair medewerker van Misset Horeca, oud-kok en voormalig docent aan de Rooi Pannen in Tilburg. Verder bestond de vakjury uit Pim Haaksman (kok en eigenaar van het Kookcollege in Amersfoort), Harry Onstein (culinair fotograaf) en Bianca Roemaat (culinair redacteur van Misset Horeca).

Reageer op dit artikel