artikel

Lindenhoff en Marius gaan samen

Horeca

Goed nieuws voor keukens die kwaliteit hoog in het vaandel voeren: de Lindenhoff van Ben te Voortwis en groente- en kruidenwinkel Marius van Cees Elfrink gaan samen opereren. Exclusieve producten op het gebied van vlees, zuivel en groenten; producten van smaak eb bijzondere kwaliteit, zijn daarmee in het vervolg op één adres verkrijgbaar of te […]

Goed nieuws voor keukens die kwaliteit hoog in het vaandel voeren: de Lindenhoff van Ben te Voortwis en groente- en kruidenwinkel Marius van Cees Elfrink gaan samen opereren. Exclusieve producten op het gebied van vlees, zuivel en groenten; producten van smaak eb bijzondere kwaliteit, zijn daarmee in het vervolg op één adres verkrijgbaar of te bestellen. Bel 0294 29 37 86 voor meer informatie

Reageer op dit artikel