artikel

‘Blij dat tweede ster behouden is

Horeca

Ondanks de wisseling van de wacht heeft Inter Scaldes zijn twee Michelin-sterren behouden. Sinds het vertrek van Maartje en Cees Boudeling vorig jaar hield de nieuwe chef, Jannis Brevet, er al een beetje rekening mee dat hij de tweede Michelin-ster kwijt zou kunnen raken. ‘Ik ben erg blij dat dat niet is gebeurd. Het is […]

Ondanks de wisseling van de wacht heeft Inter Scaldes zijn twee Michelin-sterren behouden. Sinds het vertrek van Maartje en Cees Boudeling vorig jaar hield de nieuwe chef, Jannis Brevet, er al een beetje rekening mee dat hij de tweede Michelin-ster kwijt zou kunnen raken. ‘Ik ben erg blij dat dat niet is gebeurd. Het is een bevestiging dat Michelin vertrouwen heeft in ons bedrijf.’

Brevet heeft wel veel controles gehad afgelopen jaar. En de toets der kritiek kennelijk goed doorstaan. Streeft hij nu naar een derde ster? ‘Ik zal proberen alles te perfectioneren. De tijd zal het leren.’ Hoe het voelt om een ster te krijgen, heeft Brevet al eens meegemaakt bij zijn vorige restaurant, Helianthushof in Uden. Dat bedrijf is nu, na het vertrek van de kok, helemaal geschrapt uit de rode gids van 2002.

Reageer op dit artikel