artikel

‘Het bewijs dat we bij de beste restaurants van Den Haag horen

Horeca

Geweldig. Het bewijst dat we bij de beste restaurants van Den Haag horen. Het leuke is dat we een modern bedrijf zijn waar veel jonge mensen komen eten’, vertelt patron-cuisinier Marcel van der Kleijn van Calla’s. Hij had er al een beetje op gerekend. ‘In november was Van Craenenbroeck hier en hij heeft wel vier […]

Geweldig. Het bewijst dat we bij de beste restaurants van Den Haag horen. Het leuke is dat we een modern bedrijf zijn waar veel jonge mensen komen eten’, vertelt patron-cuisinier Marcel van der Kleijn van Calla’s. Hij had er al een beetje op gerekend. ‘In november was Van Craenenbroeck hier en hij heeft wel vier gerechten besteld.’ Nadat de inspecteur van Michelin hem vertelde dat hij lekker had gegeten, kreeg Van der Kleijn al sterk het vermoeden dat hij een ster zou krijgen. ‘

‘Ik heb het tegen niemand gezegd, anders valt het zo tegen als het niet doorgaat.’Vorige week donderdagochtend kreeg de Haagse kok het grote nieuws te horen van collega Jonnie Boer. ‘Hij heeft me om half negen ’s ochtends uit bed gebeld. Ik ken hem niet persoonlijk. Hij zei dat hij al zo’n vermoeden had dat ik een ster zou krijgen en feliciteerde me.

Reageer op dit artikel