artikel

BN’ers in de horeca

Horeca

De horecabranche straalt aantrekkingskracht uit naar diverse groepen en personen. Zo ook bij bekende Nederlanders. Vele zogehete BN’ers kozen voor een horecabedrijf. Uit interesse, als belegging of als ‘bezigheid’ na een (sport)carrière.

Maar een horecabedrijf runnen doe je niet zomaar. Velen BN’ers onderkenden kort na een enthousiaste start dat er veel inspanning nodig is om een onderneming te continueren. Veel voorkomend struikelblok is het verwachtingspatroon van de gast. Bezoekers zien niets liever dat de BN’er aanwezig is in de zaak. Treft de gast zijn idool niet aan, dan is een teleurstelling een feit. Ongeacht het smaakvolle gerecht of de gezellig cafébezoek.

Hieronder de BN’ers wie actief zijn in de horeca. Zijn we iemand vergeten? Mail het de redactie.

Marc Overmars (voetballer)

Henk Westbroek (artiest, DJ, politicus)

Aron Winter (voetballer)

René Froger (artiest)

Kees Verkerk (oud-schaatser)

DJ Sven (ex-artiest)

Teun van Vliet (oud-wielrenner)

Max Huiberts (voetballer)

Hessel (artiest)

Frank Rijkaard, Frank de Boer, Ronald de Boer, Danny Blind en John van ’t Schip (voetballers)

Reageer op dit artikel