artikel

Vossius in Amsterdam

Horeca

Al hun kennis en ervaring hebben de heren Robert Kranenborg en John Vincke samengebundeld in het prestigieuze Vossius. Een kleine vijftig gasten kunnen zich in stijl laten verwennen in het restaurant. De grote keuken van patron-cuisinier Robert Kranenborg is een modern en helder ingerichte kooktempel met centraal de molteni-kachel met plaats voor acht koks. Beneden […]

Vossius in Amsterdam

Al hun kennis en ervaring hebben de heren Robert Kranenborg en John Vincke samengebundeld in het prestigieuze Vossius. Een kleine vijftig gasten kunnen zich in stijl laten verwennen in het restaurant. De grote keuken van patron-cuisinier Robert Kranenborg is een modern en helder ingerichte kooktempel met centraal de molteni-kachel met plaats voor acht koks. Beneden in de voorbereidingskeuken staan koks van ’s morgens acht tot ’s avond tien de mise en place te verzorgen. Altijd alles met topproducten en grote toewijding, zoals het hoort in een internationaal georienteerd restaurant.

Reageer op dit artikel