artikel

Italiaanse bol met ardennerham en mascarpone

Horeca

Ingrediënten (voor 10 personen)10 Italiaanse bollen 750 g gesneden Ardennerham 250 g mascarpone 70 g pijnboompitten 2 tomaten 1 komkommer 2 paprika’s, rood en geel 0,5 bakje alfalfa 0,5 bos peterselie 250 g gemengde sla BereidingswijzeSnijd de Italiaanse bollen door en besmeer de onderste helft met mascarpone. Verdeel de gemengde sla over de broodjes. Beleg […]

Italiaanse bol met ardennerham en mascarpone

Ingrediënten (voor 10 personen)
10 Italiaanse bollen
750 g gesneden Ardennerham
250 g mascarpone
70 g pijnboompitten
2 tomaten
1 komkommer
2 paprika’s, rood en geel
0,5 bakje alfalfa
0,5 bos peterselie
250 g gemengde sla

Bereidingswijze
Snijd de Italiaanse bollen door en besmeer de onderste helft met mascarpone. Verdeel de gemengde sla over de broodjes. Beleg de broodjes met de dun gesneden Ardennerham en bestrooi deze daarna met de geroosterde pijnboompitten. Garneer de broodjes vervolgens met tomaat, schijfjes komkommer, alfalfa en peterselie. Leg als laatste de bovenkant van de bollen op de broodjes.

Reageer op dit artikel